Interim Management

Tijdelijke extra financiële slagkracht

Elke onderneming heeft van tijd tot tijd wel behoefte aan extra financiële mankracht. Bijvoorbeeld bij ziekte, tijdelijke onderbezetting of veranderingsprocessen (zoals reorganisaties, overnames, kostenbeheersing en kwaliteitsverbetering). U kunt MFinity in zulke gevallen op korte termijn mobiliseren als financieel interim manager.

Profiel

De expert van MFinity is een pragmatische allrounder binnen het vakgebied en als geen ander in staat nieuwe ideeën én oplossingen aan te dragen. Hij is direct inzetbaar, een inwerkperiode is er dus niet – of slechts voor zeer korte tijd nodig. En omdat hij niet betrokken is bij interne bedrijfsbelangen, zal hij uw taken onbevangen, objectief en met kennis van zaken kunnen uitvoeren.

Expert op maat

Voor MFinity bij u aan de slag gaat hebben wij ons uitgebreid verdiept in de cultuur, bedrijfsactualiteiten, financieel-administratieve structuur en werkwijze van de organisatie. U kunt er vervolgens zeker van zijn dat onze specifieke kwaliteiten in een passende en uitdagende werkomgeving van meerwaarde zijn. MFinity consultants zijn ervaren Finance & Control experts, en (her)kennen de problemen of uitdagingen waarvoor organisaties zich gesteld zien snel en duidelijk.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd?

Neem gerust contact op, de eerste gesprekken zijn vrijblijvend.